Etsimme uusia myyjiä liikkeisiimme Turkuun sekä Tampereelle!

Punanaamio on hauskanpitoon, naamiaisiin ja rekvisiittaan erikoistunut yritys, jonka tuotevalikoimiin kuuluu reilut 9000 tuotetta. Pääkallopaikkamme sekä valtakunnallinen nettikauppamme on Turussa, myymälät löytyvät Turusta, Tampereelta ja Helsingistä.

Etsimme sekä Turun että Tampereen liikkeidemme loistaviin tiimeihin sopivaa myyjää kokoaikaiseen työsuhteeseen (37,5 h/vko). Odotamme sinulla olevan myyntikokemusta, mutta luonteesi on se, mikä ratkaisee!

Oletko puhelias, rempseä, hauska ja aidosti kiinnostunut ihmisistä ja asiakaspalvelusta? Et pelkää ottaa kontaktia ihmisiin, ja osaat ideoida sekä myös myydä ideasi eteenpäin. Yhteishenki on sinulle tärkeää ja olet 100% tiimipelaaja, mutta pärjäät myös yksin ja uskallat ottaa vastuuta. Olet oma-aloitteinen, ja valmis myös joustamaan tarvittaessa. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti arkisin klo 10-18 ja lauantaisin klo 10-16 välille.

Haluatko työpaikan työteliäässä, mutta jännittävässä karnevaalimaailmassa ainutlaatuisen tuotevalikoiman parissa? Työ on vaativaa, muttei tylsää, ja vaatii nopeaa ideointikykyä.

Käytännön kielitaitoa löytyy vähintään sujuva suomi ja englanti, ja tietokoneen perustaidot ovat hallussa.

Kiinnostaako? Lähetä siis sähköpostitse vapaamuotoinen työpaikkahakemus CV:n kera, jossa kerrot miksi olisit joukkoomme sopiva. Merkitse otsikkoon, haetko Turkuun vai Tampereelle.
Kuukausipalkkaus on kaupan alan TES. Paikat täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

 

Hakemukset: kreetta@punanaamio.fi

 

 

 

© Punanaamio 2020