ARDELL LashTite -kestoripsiliima, 3,5 g

Alkaen 8,50 €
Varastossa
SKU
130131-130231

Ripsitupsujen kiinnitykseen tarkoitettu, ammattilaistenkin käyttämä kestoripsiliima. Tällä tuotteella saat loihdittua helposti luonnolliset ja näyttävät ripset edullisesti kotona.

Kestoripsiliiman käyttö vaatii hieman taitoa, joten jos olet ensikertalainen tai aiot kiinnittää ripset vain yhdeksi illaksi, suosittelemme harjoittelua ensin esimerkiksi Duo-liimalla.

Huolellisesti kestoliimalla laitettuna ripset pysyvät n. 3-6 viikkoa. Katso kestoripsiliiman käyttöohjeet alempaa tältä sivulta

Ripsiliiman säilyvyysaika (tuotteen avaamisesta, hyvin suljettuna) on 24 kk.

HUOM! Hygieniasyistä kosmetiikka- ja maskeeraustuotteita ei voi palauttaa. Jos olet epävarma tuotteesta tai sinulla on jotakin mieltä askarruttavaa, kysy neuvoa myyjiltämme.

    Tuotteiden saatavuus kaupoissa voi vaihdella nopeasti.

  • Tuotetta on saatavilla
  • Tuote on vähissä
  • Tuote on loppunut
Valitse jokin vaihtoehdoista nähdäksesi saatavuuden

Käyttöohjeet:
Kestoripsiliiman käyttö vaatii hieman taitoa, joten jos olet ensikertalainen tai aiot kiinnittää ripset vain yhdeksi illaksi, suosittelemme harjoittelua ensin esimerkiksi Duo-liimalla.
Huolellisesti kestoliimalla laitettuna ripset pysyvät n. 3-6 viikkoa.

1. Puhdista ensin silmät huolellisesti öljyttömällä meikinpoistoaineella ja vedellä.
2. Aseta tippa liimaa palalle foliopaperia. Poimi pinseteillä yksi ripsitupsu niin, että pystyt dippaamaan tupsun solmitun pään liimaan.
3. Aseta sitten solmu omien ripsiesi yläpuolelle aivan ripsien tyveen ja paina hellästi paikoilleen parin sekunnin ajan.
4. Jatka samaa käytäntöä jokaisen käyttämäsi ripsitupsun kanssa, asetellen niitä vuorotellen kumpaankin silmään, jotta liima ehtii hiukan jämähtää ennen viereisen tupsun laittamista.

Vinkki: Kiinnittäminen on helpompaa, jos asetat tupsut ensin hieman harvakseltaan. Tämän jälkeen voit täyttää välejä oman maun mukaan.

Anna ilmakuivua vuorokauden kastamatta silmää, jonka jälkeen voit meikata normaalisti. Vältä meikinpoistossa öljypohjaisia meikinpoistoaineita ja puhdista silmät hieman normaalia hellemmin ottein. Ripsitupsua ei saa koskaan vetää irti, vaan se irtoaa aikanaan oman ripsesi mukana. Jos kuitenkin haluat irrottaa tupsut aikaisemmin, se onnistuu parhaiten Kestoripsiliiman poistoaineella tai Meikinpoistoöljyllä.

Mitat & ominaisuudet
Ainesosat

Methoxyisopropyl Acetate, Nitrocellulose, Alcohol Denat.

Varoitukset

Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Käytä vain ohjeen mukaan. Vältä tuotteen joutumista silmiin.

Liittyvät tuotteet
Tuotteet jotka saattavat kiinnostaa sinua
© Punanaamio 2020