Ajankohtaisia uutisia

JOULUN JA UUDEN VUODEN ERIKOISAUKIOLOAJAT:

24.12.-27.12. SULJETTU

1.1. SULJETTU

6.1. SULJETTU

HYVÄÄ JOULUA JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA!

TOIMITUSAIKA 1–3 ARKIPÄIVÄÄ

Toimitusaikamme on vain 1–3 arkipäivää siitä, kun olemme tilauksen vastaanottaneet. :-) Arkipäivänä klo 12.00:een mennessä tehdyt Matkahuollon Pikapaketti-tilaukset lähetetään vielä saman päivän aikana.

MYYMÄLÖIDEN SAATAVUUSTIEDOT VERKKOKAUPASSA

Voit tarkistaa tuotteen myymäläsaatavuuden verkkokaupasta! Jokaisen tuotteen yhteydestä löydät liikennevalot: vihreä tai punainen pallo. Vihreä tarkoittaa että tuote on saatavilla, punainen että tuote on tilapäisesti loppu. Saldo ei ole reaaliaikainen, joten varmistathan saatavuuden aina suoraan myymälästä. Muistathan myös noutotilauksemme; voit tilata tuotteen verkkokaupasta myymälään noutovalmiiksi ilman toimituskuluja!

HELIUM-ILMAPALLOJA MYYMÄLÖISTÄMME

Tiesitkö, että Punanaamion myymälöistä (Turku, Tampere ja Helsinki) saa heliumilla täytettyjä ilmapalloja ympäri vuoden? Piipahda myymäläämme, niin valitaan sinulle hauska ja näyttävä ilmapallo ja täytetään se keveällä heliumilla. :-) Jos et voi piipahtaa myymälässämme tai haluat täyttää ilmapallot itse kotona, voit ostaa heliumtankin (Huom! Heliumtankki toimitetaan vain Matkahuollon kautta. Myös nouto myymälästä ja keskusvarastosta on mahdollista). Helium-ilmapallot sopivat koristeeksi lastenkemuihin, polttareihin, häihin, synttäreille ja moneen muuhun iloiseen juhlaan.

OPISKELIJA-ALENNUS -10 %

Voimassaolevaa kuvallista opiskelijakorttia näyttämällä myymälöissämme saa ostoksista -10 %:n opiskelija-alennuksen. Myös sähköinen opiskelijakortti käy.

NOUTO PUNANAAMIO-MYYMÄLÄSTÄ – ei toimituskuluja

Verkkokaupassamme on mahdollista valita toimitustavaksi myös Nouto haluamastasi Punanaamion myymälästä: Helsingistä (Kalevankatu 32), Turusta (Eerikinkatu 2) tai Tampereelta (Satakunnankatu 22). Tällöin tilaukseen ei tule toimituskuluja. Voit siis tilata tuotteen verkkokaupasta, ja sen jälkeen kun saat noutoilmoituksen sähköpostiisi, voit käydä hakemassa pakettisi siitä Punanaamio-myymälästä, jonka olit valinnut tilausta tehdessäsi. Muistathan ottaa mukaan henkilöllisyystodistuksen, kun tulet noutamaan tilaustasi! Pakettia säilytämme myymälässä 7 vrk, joten noudathan pakettisi mahdollisimman pian.
Myymälästä noudettujen tilausten palauttaminen onnistuu myös myymälään. Palautusoikeus koskee käyttämättömiä, myyntikelpoisia tuotteita alkuperäispakkauksessaan, ja palautusoikeus on voimassa 14 päivää siitä, kun olet pakettisi noutanut. Tuotteilla ei ole vaihto-oikeutta.
Paketin voi noutaa myymälästä aukioloaikoina: ma-pe klo 10-18 ja lauantaisin klo 10-16.

NOUTO TURUN KESKUSVARASTOLTA – ei toimituskuluja

Verkkokaupassamme voi valita toimitustavaksi Nouto Turun keskusvarastolta. Tällöin tilaukseen ei tule toimituskuluja.
Keskusvarasto sijaitsee Kärsämäessä: osoitteessa Hiidenkatu 9 rak 6, 20360 Turku (katso kartalta). Sieltä löytyy hyvin pysäköintitilaa, joten autolla on helppo tulla noutamaan pakettia.
Keskusvaraston noutopiste on tarkoitettu vain tilauksen noutoa varten: tuotteita ei voi siellä sovitella eikä tilaukseen voi tehdä enää muutoksia. Jos haluat tehdä muutoksia noutopisteen tilaukseen, soita nettikaupan asiakaspalveluun 02 - 8805 805 ennen kuin tulet noutamaan pakettia. Pakettia säilytämme noutopisteessä 7 vrk.
Noutopiste on avoinna ma-to 12–18 ja pe 12–16. Arkipyhät, juhlapyhät sekä viikonloput noutopiste on suljettuna.

PUNANAAMION® LAHJAKORTTEJA SAA MYYMÄLÖISTÄ JA MYÖS NETTIKAUPASTA!

Miten voit hankkia lahjakortin nettikaupasta? Ota yhteyttä nettikauppaan sähköpostitse tai puhelimitse 02 - 8805 805, niin kerromme lisää.

HAHMOVINKIT

Hahmovinkkejämme löytyy reilut 250 tyyppiä, tuttuja elokuvista, TV-sarjoista, peleistä ja sarjakuvista! Jos omaa hahmosuosikkia ei sivuiltamme löydy, kysy neuvoja ja ideoita myyjiltämme.

EDUSTAMME SUOMESSA JUGGLE DREAM -JONGLEERAUSVÄLINEITÄ!

Nyt saat upeat Juggle Dreamin -jongleeraustuotteet meiltä helposti. Juggle Dreamin tuotteet ovat ammattilaisten suosimia, kehittyneitä, mutta silti edullisia. Ne sopivat niin aloittelevien kuin kokeneiden jonglöörien käteen. Katso myös Juggling.tv:stä, mitä kaikkea hauskaa jongleerausvälineillä voi tehdä. Ei muuta kuin bolottamaan ja jonglööritemppuja tekemään! Jongleeraustuotteet ovat myös kivoja lahjoja kaikenikäisille!

Meidät löytää myös sosiaalisesta mediasta:
Facebook Instagram

Nettikaupan asiakaspalvelu avoinna:
Ma–pe klo 8.00–16.00

Puhelin- ja sähköpostitilaukset sekä tiedustelut:
Puh. 02 - 8805 805
info@punanaamio.fi

Punanaamio Turku Punanaamio Tampere Punanaamio Helsinki

 

© Punanaamio 2020