Agentin tarvikevyö

29,90 €
Varastossa
SKU
A2774

Huippuhieno agentin tarvikevyö, joka käy hienosti itse Lara Croftille tai vaikkapa salaiselle vakoojalle. Leg Avenuen vyö käy myös kaikille muille hahmoille, jotka tarvitsevat jännittävissä seikkailuissaan näppärää tarvikevyötä. Tarvikevyö tulee kiinni vyötärölle sekä molempiin reisiin ja toisessa reisikiinnityksessä on lisäksi nahkainen musta pussi.

Tarvikevyö on valmistettu leveästä kuminauhasta ja siinä on edessä klipsikiinnitys. Vyöosuuden maksimipituus venytettynä on noin 108 cm. Reisiin tulevissa kuminauhoissa on tarrakiinnitys.

  Tuotteiden saatavuus kaupoissa voi vaihdella nopeasti.

 • Tuotetta on saatavilla
 • Tuote on vähissä
 • Tuote on loppunut
 • Keskusvarasto
 • Tampere
 • Helsinki
 • Turku
Leg Avenuen juuret ovat saaneet alkunsa hyvin vaatimattomasti, sillä vuonna 1984 Tsai niminen perhe toi Yhdysvaltoihin sukkia ja sukkahousuja, muiden tuotteiden ohessa. Perhe rupesi tuunaamaan sukkahousuja ja sukkia erikoisilla lisukkeilla ja myivät niitä mm. Los Angelesin muotikortteleissa sijaitsevissa kioskeissa. Sukista ja sukkahousuista yritys laajensi tuotevalikoimaansa näyttäviin alusasuihin ja vuonna 1999 perustettiin Leg Avenue Inc, joka toi kokonaan uusia tuotekokonaisuuksia markkinoille. Tästä yrityksen nousukausi alkoi ja se on edelleen sillä tiellä. Leg Avenue valtasi halloween-markkinat upeilla naamiaisasuilla, joissa yhdistyy muoti, seksikkyys ja fantasia - no one does sexy costumes better than Leg Avenue!
Liittyvät tuotteet
Tuotteet jotka saattavat kiinnostaa sinua
 1. S.W.A.T.-luotiliivi - naamiaisasu aikuisille
  SWAT-luotiliivi
  18,90 €
 2. Poliisineito-asukokonaisuus
  Cassie-poliisineito
  Alkaen 29,90 €
 3. Musta Catsuit
  Wetlook Catsuit
  Alkaen 59,90 €
© Punanaamio 2020